Sommarhälsning från Annie Lööf

Häromdagen kom följande brev från näringsminister Annie Lööf:

Bästa Ambassadör,
Tack för allt du gör i egenskap av företagare, och för all tid du lägger ner på att inspirera andra att göra detsamma. Arbetet ger resultat. I GEM-rapporten, världens största studie av entreprenörskap, ser vi att andelen svenskar som ägnar sig åt entreprenörskap ökar kraftigt – och allra störst är ökningen hos kvinnor!

Jag är helt övertygad om att kvinnors företagande är en viktig nyckel för att flytta fram våra positioner i jämställdhetsfrågan framöver. Ett jämställt samhälle leder dessutom till ett rikare samhälle. Som ambassadör och företagare är du ett exempel på att jämställdhet och tillväxt hänger ihop.

Med de här orden vill jag önska dig en riktigt skön sommar!

Annie Lööf
Näringsminister


Vill du se brevet i sin helhet, klicka här

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter